Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa

00:09
Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di internet. Para pembaca di laman Glepor perlu menilai secara wajar dalam menyatakan maklumbalas dan penyebaran bahan demi kegunaan adil untuk Sumber asal entri Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa.

Dilahirkan pada 27 Disember 2005 di sebuah bandar kecil yang terletak di Moscow, Russia, Kristina Pimenova yang kini baru berusia 10 tahun sudah bergelar sebagai seorang model professional.

Kristina yang pernah menghiasi muka depan sebuah majalah berprestij, Vogue Bambini yang berasal dari Itali ketika baru berusia 7 tahun, kini sudah biasa untuk berposing di depan lensa-lensa kamera.Meskipun baru berusia 10 tahun, Kristina yang memiliki sepasang mata berwarna biru serta berambut panjang perang yang sekali gus mendapa followers sebanyak 2 juta di laman media sosial Facebook.

Menurut Mail Online, Kristina Pimenova telah mula dikenali sebagai model budak tercantik seawal usia tiga tahun ketika beliau menjadi duta untuk produk jenama-jenama terkenal seperti Ro*Berto Cavalli,Dolce & Gabbana,Armani Dan Benetton.
#Infokini di Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa

I am Hot Blogger Who Always Glepor.
Author of Glepor Blog Sesawang Miscellaneous. Jaringan Sejagat Perkongsian Infokini, Berita, Hiburan dan Peristiwa di Malaysia the Truly Asia.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »
Powered by Blogger.