Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak

20:20
Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak - Mesti Baca! Perkongsian Blog Entri dari Laman Hebahan Maklumat sebagai Panduan dan Hiburan semua Blogger. Seandainya ada yang menarik di Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak harap dapat disebarkan sesama kita. Wallahu'alam bissawab.
Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak

Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak

Rasanya tak ramai tahu pelakon Rita Rudaini pernah berkahwin dengan pengulas sukan TV3 dikenali Akbar Shaari pada 23 Mei 1999 sebelum mereka berpisah dua tahun kemudian.

Admin ingatkan Aidil Zafuan ialah suami pertama Rita Rudaini. Fakta menarik tentang Akbar Shaari dan Aidil Zafuan, kedua-dua mereka mempunyai pasangan kembar masing-masing dan sama-sama berasal dari Negeri Sembilan.

Sehingga kini, punca kedua-dua jejaka tersebut menceraikan Rita Rudaini tidak pula diketahui. Pelbgai spekulasi timbul yang tidak pasti kebenarannya setakat ini. Ada yang berpihak kepada ibu tunggal itu malah ramai juga yang menyalahkannya sebagai kaki control.

Mari layan tiga keping gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak.
Sumber

PERINGATAN: AANS tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri


Pemilik Natang Ngoh bukan penulis asal Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak. Artikel adalah sebahagian dari penulisan asal seorang Tokoh Blogger Terkenal iaitu Encik Ann. Terima Kasih atasa Ihsan Perkongsian. Jutaan Penghargaan kepada Encik Ann. More respect from Natang Ngoh.

Entri #Harian dalam dan luar Dunia. Bookmark Gambar Akbar Shaari, bekas suami pertama Rita Rudaini yang kacak and get update.

I am Hot Blogger Who Always Glepor.
Author of Glepor Blog Sesawang Miscellaneous. Jaringan Sejagat Perkongsian Infokini, Berita, Hiburan dan Peristiwa di Malaysia the Truly Asia.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »
Powered by Blogger.