Dah Kahwin Rupanya! Mari saksikan 7 foto wajah sebenar suami Zarina Anjoulie yang amat kacak

12:56
Dah Kahwin Rupanya! Mari saksikan 7 foto wajah sebenar suami Zarina Anjoulie yang amat kacak merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di internet. Para pembaca di laman Glepor perlu menilai secara wajar dalam menyatakan maklumbalas dan penyebaran bahan demi kegunaan adil untuk Sumber asal entri Dah Kahwin Rupanya! Mari saksikan 7 foto wajah sebenar suami Zarina Anjoulie yang amat kacak.

Bagi sesiapa yang mengikuti perkembangan pelakon yang dulu seringkali terpalit dengan kontroversi, iaitu Zarina Anjoulie, khabarnya dia kini sudah pun bernikah dengan lelaki pilihan dan kini berada di Brunei.


Perkara tersebut dikukuhkan lagi apabila dia menjawab pertanyaan peminatnya dengan menggelarkan lelaki tersebut sebagai suaminya.

Jom tonton video perkahwinan mereka yang ringkas kat SINI.

Melalui muatnaik gambar Instagram Zarina sebelum ini dengan bertudung litup, kemungkinan juga majlis pernikahan tersebut berlangsung ketika di pulang ke Ipoh baru-baru ini.

Zarina baru-baru ini telah mengaku salah di mahkamah kerana memiliki dadah dan dalam beberapa muatnaik perkongsian gambarnya di Instagram turut menyatakan bahawa dia betul-betul mahu berubah di samping mahu menjadi isteri dan muslim yang lebih baik.

Jika benar apa yang dikhabarkan ini, tahniah kepada Zarina dan semoga ikatan yang terjalin akan berkekalan hingga ke akhir hayat.

#Panas di Dah Kahwin Rupanya! Mari saksikan 7 foto wajah sebenar suami Zarina Anjoulie yang amat kacak

I am Hot Blogger Who Always Glepor.
Author of Glepor Blog Sesawang Miscellaneous. Jaringan Sejagat Perkongsian Infokini, Berita, Hiburan dan Peristiwa di Malaysia the Truly Asia.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »
Powered by Blogger.