Pelajar Perempuan Bangga Kongsi Gambar Air Mani Di Twitter

12:52
Pelajar Perempuan Bangga Kongsi Gambar Air Mani Di Twitter. Tak tahulah macam mana nak cakap dengan budak-budak sekarang. Semakin advanced dalam segala hal. Budak zaman dulu pun sama, tapi jurang kemampuan mereka dapat lagi dikejar orang dewasa. Tapi Remaja era Globalisasi sekarang ini agak jauh jurangnya. Wahai golongan dewasa, lengkaplah diri dengan ilmu Agama dan pengetahuan teknologi terkini. Jika tidak jadi sayur la anda sepertimana Video Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks yang sungguh bangsat ini.


Terbaru, seorang pelajar perempuan dengan bangganya berkongsi gambar air maninya sehingga menjadi viral di laman sosial.

Gadis itu menulis; "Basah, papa buat. Hee.."
Sepatutnya, gadis di kala usianya hanya perlu sibuk bergelumang dengan pembelajaran, ini dah terlebih maju ke hadapan dalam hal-hal yang tidak senonoh.

Pelajar Perempuan Bangga Kongsi Gambar Air Mani Di Twitter

Bila terjadi perkara sebegini, siapa yang harus dipersalahkan, sama ada ibu bapa atau pun pelajar itu sendiri yang tidak tahu menilai mana satu perkara yang baik atau pun tidak?


Tepuk dada, tanyalah diri sendiri..

I am Hot Blogger Who Always Glepor.
Author of Glepor Blog Sesawang Miscellaneous. Jaringan Sejagat Perkongsian Infokini, Berita, Hiburan dan Peristiwa di Malaysia the Truly Asia.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »
Powered by Blogger.