Gempak! Wanita China Dilamar dengan 10 Supercar

21:50
Gempak! Wanita China Dilamar dengan 10 Supercar Lamaran dengan cincin dan bunga adalah perkara biasa. Tetapi bagaimana pula ceritanya kalau melamar dengan sederet mobil supermewah? Seorang perempuan yang berasal dari Zhengzhou, Hunan di China dilamar kekasihnya, seorang lelaki bernama Jia, dengan deretan mobil super mewah.


Sebahagian deretan mobil mewah sebagai hadiah pertunanganJia tidak hanya datang sendiri memandu kereta mewah. Dia juga membawa teman-temannya yang membawa kereta hadiah mereka bersama. Tidak kurang dari 10 kereta mewah berjajar di 360 Plaza untuk momen besar ini, seperti Ferrari, Lamborghini, dan Mercedes Benz.
Si wanita langsung menelefon seseorang di depan Ferrari hadiah miliknya dari si kekasihKerumunan kereta mewah ini membuatkan orang ramai teruja. Mereka berkumpul untuk melihat semuanya. Sementara Jia keluar dengan karangan bunga dan layar besar LED yang menghadap alun-alun, memainkan video deklarasi cinta mereka.Sang perempuan terlihat menangis dan sedikit kebingungan saat menerima lamaran Jia. Setelah lamaran diterima, Jia memberikan kekasihnya kunci salah satu Ferrari untuk dipandunya.

(Singapore Seen)Sumber: www.borakkosong.com

I am Hot Blogger Who Always Glepor.
Author of Glepor Blog Sesawang Miscellaneous. Jaringan Sejagat Perkongsian Infokini, Berita, Hiburan dan Peristiwa di Malaysia the Truly Asia.

Artikel Berkaitan

Previous
Next Post »
Powered by Blogger.